Vores heste

De islandske heste som Stald Saga bruger til turridning kan alle tølte. Tølt er en firtaktet gangart, hvor hesten skiftevis har et og to ben til jorden. Resultatet er en meget jævn og behagelig gangart for rytteren. Tølt kan være langsom som skridt og hurtig som trav. Derudover er vores heste meget forskellige både farvemæssigt, men også af sind eller vilje. De fleste af vores heste har middel vilje eller vilje over middel, som betyder, at de er aktive og fremadgående, men ALLE med en stop knap.

Galleri

3 kommentar(er)

Kommentarer fra turryttere

Skrevet af Norah Luna Ertner Pedersen
"Jeg syntes, at Stald Saga er et super fedt sted med dejlige ride muligheder og super trygge rammer. Stald Saga er ikke som andre tursteder; hos dem får man tætte bånd til såvel heste som de øvrige ryttere. Her lærer man en masse og bliver tryg ved ridning. Jeg syntes personligt, at Stald Saga tager rigtig godt hånd om nybegyndere. Stald Saga kan 100 % anbefales herfra!"
Skrevet af Åse Østerby
"For mig er det ren terapi at komme på tur på hesteryg hos Stald Saga. Turridning i De Unges Plantage er skøn, duften af skoven, stilheden, at følge med i de forskellige årstider. Stald Saga har nogle dejlige heste og en god instruktør - Charlotte. Hun er super god til at guide mig. Så med tiden bliver jeg måske god til galop... Det er vanedannende at komme hos Stald Saga - tak for din tålmodighed Charlotte ;)"
Skrevet af Iben Lillie-Jeppsson
"Fantastisk velredne og dejlige heste. Jeg havde aldrig redet islændere før, men er helt klart fan. Både stedet, mennesker og heste er i en klasse for sig. Jeg havde en helt uforglemmelig uge. Det er skønt at komme et sted, hvor man kan se, at trivsel er i højsædet. Jeg kommer helt sikkert igen!"