Rideture for firmaer

Stald Saga tilbyder også rideture for firmaer. Forkæl kollegaer eller ansatte med en ridetur i skoven på islandsk hest. Der garanteres unikke naturoplevelser, hyggeligt samvær med dine arbejdskollegaer og øget overskud til de arbejdsopgaver, der venter forude. Manglende erfaring er ingen hindring. Såfremt der er begyndere med, foregår turen i roligt tempo. Det giver samtidig mulighed for at deltagere, som ikke ønsker at ride, kan nyde den skønne natur og hestens prusten til fods.       

 


 

Turridning på islændere, rideture på islændere, lej en hest i Herning, islændere, ridning, ridetur i midtjylland

Firmaridetur af 2 1/2 times varighed

Firmarideturene foregår i den skønne natur i og omkring Gudumkær Plantage. Ved større grupper deler vi jer op, hvor den ene halvdel rider ud først. Herefter bytter vi og næste gruppe rider afsted. Efter turen er der mulighed for, at bestille mad (se beskrivelse nedenfor)

500,- kr. pr. person
Turridning på islændere, rideture på islændere, lej en hest i Herning, islændere, ridning, ridetur i midtjylland

Mad efter rideturen

Efter en veloverstået ridetur er det tiltrængt med et godt måltid mad. Her tilbyder Stald Saga bl.a. gourmet pizzaer lavet i vores udendørs stenovn. 

Pris pr. person afhænger af råvarer, antal bestillinger ect.
Turridning på islændere, rideture på islændere, lej en hest i Herning, islændere, ridning, ridetur i midtjylland

Pizzahus med plads til 12 personer

Ønsker I selv at medbringe mad eller bestiller I mad udefra har I mulighed for, at leje vores dejlige pizzahus med plads til 12 personer. Her kan I udover at nyde jeres mad også nyde udsigten ud over foldene, hvor vores islandske heste græsser.

500,- for leje af huset ifb. med ridetur

Undervisning


Vi tilbyder undervisning både til børn og uøvede voksne samt træktur i skoven, hvis såfremt det ønskes - ring eller SMS for nærmere oplysninger og for booking af tid!

Vigtig information:


Alle bestillinger af turridning foregår på enten chc@stald-saga.dk eller mobil 23933618.  

Der er ingen faste tur-tider, det afhænger af årstiden. Heldagsturene vil primært være lørdag og søndag med mindre andet aftales. Ridning foregår på eget ansvar, så undersøg din dækning igennem dit forsikringsselskab. Det er obligatorisk at bære ridehjelm på turene - ridehjelm kan lånes. Du behøver ikke særlig ridetøj, men lange bukser og gode sko anbefales. Max. 90-95 kg. gældende for alle ture. Aflyser du inden 24 timer før afgang, finder vi en ny tid. Ved aflysning senere end 24 timer før afgang, refunderes beløbet ikke.

Betaling med MobilePay.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

  

 

 

 

 

Gavekort


Giv en dejlig og uforglemmelig gave til veninden, kæresten, datteren, kollegaen, medarbejderen - en naturoplevelse, der også er oplagt og dele med hinanden. Hos Stald Saga kan du bestille et gavekort til turridning ved, at sende os en mail og betale via MobilePay, så sender vi gavekortet til dig med det samme!