Turridning

Stald Saga tilbyder turridning af forskellig varighed alt efter hvad du ønsker. Er det første gang du prøver og ride på en islænder, anbefaler vi at du booker en tur på 1 1/2 time, så du starter med at få en god føling med hesten. Er du en erfaren rytter anbefaler vi, at du booker en tur på 2 1/2 time. Nedenfor har vi beskrevet de forskellige ture. Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, hvis du har andre forespørgsler eller behov, så løser vi dem i fællesskab.           

 


 

Turridning af 1 1/2 times varighed

På ture af 1 1/2 times varighed rider vi ca. 5 km. Vi rider en tur i Gudumkær Plantage i "De Unges Plantage". Turen afpasses efter forholdene og den enkelte rytter - vi rider efter naturens præmisser og efter laveste fællesnævner blandt rytterne. Det er primært en tur, der foregår i skridt. Alle kan deltage på denne tur.

400,- kr. pr. person

Turridning af 2 1/2 times varighed

På en tur af 2 1/2 times varighed rider vi i Gudumkær Plantage. Det vil være en tur på ca. 10 km. Turen afpasses efter forholdene og den enkelte rytter - vi rider på naturens præmisser og efter laveste fællesnævner blandt rytterne. På turen vil du prøve flere forskellige gangarter bl.a. tølt, som er den specielle gangart, der kendetegner den islandske hest. Derudover vil der være mulighed for en galop. Turen kræver en erfaren rytter.

500,- kr. pr. person
Stald Saga, Turridning på islændere, rideture på islændere, ridning, islændere, lej en hest, udlejning af heste i Herning

Heldagsture efter ønske

På en heldagstur er det op til dig, hvor og hvordan turen skal foregå.. Her er det kun fantasien der sætter grænser! Mulighederne er mange.. En mulighed kunne være en ridetur i skoven efterfulgt af en lækker gourmet pizza lavet i vores udendørs stenovn. Efterfulgt af et skønt og afslappende bad i vores vildmarksbad. Eller en dejlig ridetur "ud i det blå" efterfulgt af en times yoga ved uddannet yogainstruktør. Kontakt os og vi får strikket den ønskede heldagstur sammen. 

Fra 1.200,- pr. person

Undervisning


Vi tilbyder undervisning både til børn og uøvede voksne samt træktur i skoven af 1/2 eller 1 times varighed - ring eller SMS for nærmere oplysninger og for booking af tid!                                         

Undervisning :   1 time pr. gang - 500,- pr. måned

Undervisning : 1/2 time pr. gang - 350,- pr. måned

 

 

Vigtig information:


Alle bestillinger på turridning, undervisning eller firmarideture foregår på enten chc@stald-saga.dk eller mobil 23933618.  

Der er ingen faste tur-tider, det afhænger af årstiden. Heldagsturene vil primært være lørdag og søndag med mindre andet aftales. Ridning foregår på eget ansvar, så undersøg din dækning igennem dit forsikringsselskab. Det er obligatorisk og bære ridehjelm på turene - ridehjelm kan lånes. Du behøver ikke særlig ridetøj, men lange bukser og gode sko anbefales. Max. 90 kg. gældende for alle ture. Aflyser du inden 24 timer før afgang, finder vi en ny tid. Ved aflysning senere end 24 timer før afgang, refunderes beløbet ikke.

Betaling med MobilePay.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

  

 

 

 

 

Gavekort


Giv en dejlig, uforglemmelig og oplevelsesrig gave til veninden, kæresten, datteren..? - en naturoplevelse af de store, balsam for krop & sjæl, der også er oplagt at dele med hinanden. Hos Stald Saga kan du bestille et gavekort til turridning ved, at sende os en mail og betale via MobilePay, så sender vi gavekortet til dig med det samme!