Turridning

Stald Saga tilbyder turridning på luksus islandskeheste. Er det første gang du prøver at ride, anbefaler vi en skridt tur på 1 - 1 1/2 time.

Er du rutineret rytter anbefaler vi, at du booker en tur på 1 1/2 - 2 timer. Her rider vi i alle tempi. De forskellige ture er beskevet nedenfor. Har du et specielt ønske er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os, så løser vi det i fællesskab.

Mulighederne er MANGE ex.: 

Mindful ridetur : Meget afstressende form for ridetur. På turen arbejder vi med at være til stede i nuet, få en pause fra en travl hverdag, finde ro og nærvær - være mere bevidst om kroppens signaler. Vi taler kun der, hvor det er nødvendigt.

Fødselsdage : Hold dit barn fødselsdag med masser af heste og hygge. Her har du/I mulighed for, at leje heste til trækketure, konkurrencer, medbringe mad/drikkevarer og benytte vores hyggelige overdækkede hus med plads til 12-14 gæster.

Ovalbane : Træning på ovalbane. Her har du mulighed for, at få finpudset stilen eller, at få prøvet de forskellige gangarter.

 

Turridning for alle

Her rider vi en dejlig skridt tur af naturskønne ridestier i Gudumkær Plantage - "De Unges Plantage" Turen varer ca. 1 - 1 1/2 time. Vi afpasser forholdene, den enkelte rytter samt rider efter naturens præmisser. Et absolut must for rytteren, der gerne vil prøve den fantastiske islænder hest for første gang.

Pris pr. rytter 450,-

Turridning for den rutinerede rytter

Her rider vi ligeledes i Gudumkær Plantage - "De unges plantage" Vi kommer godt rundt i skoven på de skønneste ridestier og i meget varieret terræn. Turen er på ca. 10 km. og tager omkring 1 1/2 time. På turen rider vi i alle tempi; skridt, tølt, trav, galop og pas (på de af hestene, der er 5-gængere) For de modige er der mulighed for en frisk galop! 

Pris pr. rytter 450,-

 

 

Træktur i "Stald Saga Skoven"

For de helt små er der mulighed for en dejlig træktur rundt i vores lille hyggelige skov - "Stald Saga Skoven". Her er små stier rundt og har man lyst er der mulighed for, at skridte over små træstammer o.l. 

Pris pr. rytter for 1/2 time 200,-

 

Vigtig Information!

Alle bestillinger/bookinger på turridning foregår på enten chc@stald-saga.dk eller mobil +45 23933618.

Der er ingen "faste" tur-tider, det afhænger af årstiden. Der er mulighed for turridning alle ugens dage. Weekenderne er oftest booket langt ud i tiden, så bestil/book i god tid. Ridning foregår på eget ansvar, så undersøg din dækning igennem dit forsikringsselskab. Det er obligatorisk at bære hjelm på turene - hjelme kan lånes på stedet. Du behøver ikke særlig ridetøj, lange bukser og gode sko anbefales. Max. 90 kg. er gældende for alle ture! 

Aflyser du inden 24 timer før afgang, finder vi en ny dato. Ved aflysning senere end 24 timer før afgang, refunderes beløbet ikke.

Betaling med MobilePay; 49761 eller kontant.

2 kommentar(er)

Kommentarer fra turryttere

Skrevet af Malou Dahl
"Charlotte & Svend har de bedste heste, hvor de vægter deres velbefindende og kvalitet meget højt. Selvom jeg bor i den anden ende af Danmark nærmere betegnet i Kbh. er turen til Stald Saga altid det hele værd og mere til - fantastisk sted!"
Skrevet af Sofie Lysgaard
"Vi har haft så mange skønne ture hos Stald Saga. Charlotte og hendes heste er fantastiske. Min varmeste anbefaling - både med børn, familie & venner"