Om os

Stald Saga ejes af ægteparret Charlotte & Svend Hedegaard Christensen. Til daglig er det Charlotte, der passer og rider hestene, samt er fast guide på turridningen. Svend er med på heldags turridninger, samt er "Den fantastiske pizza bager". Derudover har vi Smilla Fjord, der har været med næsten fra vi startede Stald Saga i 2018. Smilla deltager ligeledes som guide på turridningen og er fast hjælper på ridelejrene og diverse andre arrangementer.

 
Skriv en tekst her
Stald Saga, turridning Midtjylland, lej en hest, rideture i Herning, Islænder ridning, ridetur i skoven,

Svend

Svend er Stald Sagas "handy man", han er altid klar til, at tage fat når noget skal repareres, hegn skal laves, græs trimmes ect. I weekenderne hjælper han til med turridning, forskellige arrangementer og vigtigst! - Han er en fantastisk pizza bager. Det kan de turryttere, der bestiller mad til efter turridningen nyde godt af.

Charlotte

Charlotte er den der til daglig passer og rider hestene hos Stald Saga. Hun er en erfaren rytter & er den primære guide på turridningen. Udover Stald Saga er det ligeledes Charlotte, der tager sig af gæsterne i vores B&B.

Turridning, islændere, ridetur på islandskhest, lej en hest, hesteudlejning, ridning

Smilla

Smilla er ligeledes guide på turridningen og hjælper til med pasning/ridning af hestene. Smilla har været med næsten fra starten og er en vigtig del af teamet.  

Mød hestene

Saga fra Ahl

Saga er en smuk skimmel hoppe. Saga er 5-gænger dvs. at hun kan gå alle 5 gangarter; skridt, tølt, trav, galop & pas. Saga er Charlottes første islænder og "navngiver" til Stald Saga. Hun har middel til lidt over middel vilje og kan rides af ryttere med nogen erfaring. .Saga er 138 i stg. klassisk bygget, hun kan rides af ryttere op til 90 kg.

Viktorìa fra Lendalund

Viktorìa er en smuk vindótt (sølvtonet, vindfarvet eller på engelsk "silver") hoppe. Viktorìa er 4 1/2 gænger, hun har en fantastisk tølt og trav. Hun elsker godbidder og står altid klar ved indhegningen. "Vik" har vilje over middel. Viktorìa er 146 i stg. klassisk til alm.bygget.

Hrefna fra Løvenholm

Hrefna er en smuk musegrå/sort blak hoppe. Hrefna er efter den berømte Álfasteinn fra Selfossi. Hun er 5-gænger og har den mest fantastiske tølt. Hrefna har middel vilje og kan rides af alle. Hun er 138 i stg. alm. bygget og kan rides af ryttere op til 90 kg.